känslobomb

När man har en person som betyder otroligt mycket för en, en som man verkligen kan lita på och stormtrivs med. En person som gör att glädjen rusar runt i kroppen lika snabbt som vagnarna åker runt i en berg och dalbana, och man samtidigt får den där härligt kittlande känslan i magen, då är det ren lycka som pulserar ur hjärtat, lycka över att just man själv har lyckats hitta en sådan person, som är helt underbar, och som dessutom besvarar känslorna man uttrycker för denna vackra varelse. Man vill känna närheten, glädjen och kärleken från denna personen varje sekund på dygnet. Och när man är så där jättetrött och ögonen knappt orkar hålla sig öppna, då vill man ligga med sitt tunga huvud på personens bröst och somna till hans djupa andetag och trygga hjärtslag. Då mår man bra, så himla bra. Ja, hans, för den som får mina fingrar att uttrycka dessa ord, det är en kille. En kille som verkligen förgyller mina dagar. Han är så oerhört bra. Kan ni tänka er att ni hittar en kille, helt otippat, bara sådär från ingenstans när ni nyss har fått en känsla att ni aldrig komma hitta killen som är "the one", och att han sedan uppfyller alla de där punkterna på listan om hur ni vill att en kille ska vara för att vara bra för er? Det måste vara en underbar känsla, och vet ni vad? Jag har hittat den där killen, den killen som får mig att sväva på rosa moln och får mig att smälta likt en isglass i sommarens heta sol.
Ofattbart bra. Glädjerus. Lycka.



Det enda dåliga som då finns, är rädslan över att förlora sin skatt.


ett kort morgoninlägg

Godmorgon godmorgon!

Har ni haft en trevlig helg? Det har jag. Att umgås med en människa som är världbäst och helt underbar en hel helg gör en bara så himla glad. Då kanske ni kan förstå min dåliga uppdatering igår, eller ja, det var ingen uppdatering alls. Tyvärr blir det inget långt inlägg nu, för jag har inte så mycket att skriva. Mitt huvud är lite för trött för att kunna användas, men jag slänger nog upp något lite senare idag.


A fine frenzy - Near to you


Tänkte bjuda på en fin låt, här kör vi ingen peppmusik på fredagar inte.


Helgen ska spenderas med en väldigt bra människa, great!
Jag hoppas på respons på mina inlägg...
Bloggen lär blir liiite snyggare när jag får hjälp, av tex Elin. Så förbered dig kompis.


Award!



Den som får denna award ska:

 

1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden [ Elin ]
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


Om ni undrar varför det inte är min blogg som dyker upp när ni klickar på min länkning på Elins blogg, så är det för att jag först skapade en blogg som klöddade. Så nu har jag bytat. Elin du får gärna byta länk, hehe!
Och jag säger som Elin sa, det finns inte speciellt intressanta fakta om mig...men kör till.


1. Jag var beroende av is en lång period, ja is-bitar. Jag tryckte i mig ett is-fack om dagen, även om det inte var särskilt bra för magen (rimmarN). Om jag väl börjar äta is igen, så är jag fast.

2. När jag var liten var jag sjukt klantig. Jag sprang in i träd, slog ut tänder, gick rakt in i klassrumsdörren med en sån kraft att jag trillade baklänges i samma sekund som huvudet nuddade dörren, när jag sedan reste mig slog jag huvudet i en brandsläckare...osv.

3. Elin är boven till att jag har blivit ett kakmonster, hon lärde mig att kakor var svingott och nu ÄLSKAR jag kakor,pajer,tårtor och bakelser. Det går inte att motstå. När vi hade tjejkvällar (som ett tag var varje lördag) åt vi alltid vars en Frödinges kladdkaka, sinnesgoda!

4. Jag har fram till för några veckor sedan varit bombsäker på att dagisfröken skulle bli mitt framtida yrke, men helt plötsligt har jag ingen aning alls.

5. Jag klarar mig inte utan mobiltelefon, jag grät när min mobil gick sönder...vad händer med dagens ungdomar?
Jag smsar 3000 sms varje månad och hade lätt kunnat smsa 5000. De sista dagarna måste jag verkligen SPARA sms så att det ska räcka hela månaden ut.

6. Jag är en person som tänker väldigt mycket, ibland till och med fööör mycket. Tro nu inte att jag är smart, för det är inte sådana saker jag tänker på ;)

7. Puuh, svårt med 7 fakta om sig själv. Men här kommer den sista: Jag älskar när det är mysig stämning, med tända ljus och lugn musik, gärna med en väldigt bra person också. Tror jag är en "Fredags-mys-person" mer än en "Party-tjej".


Jag vill skänka en award till: Erika, Nathalie, Melinda, EmiliaCharlotte och Louise.


Äntligen!

Nyskapad blogg efter hundra försök och en ny hotmail, utan någon speciell eftertanke. Fick ett bloggsug och vipps nu sitter jag här. Tredje gången gillt säger man va? Det är nämligen tredje gången jag försöker med en blogg. Varför, hur, vad och när vet jag inte. Kommer antagligen komma upp en del otydliga texter som endast är förståliga för mig själv. Men hey! Det är ju min blogg? Men ska försöka skapa lite läsbara inlägg också.

Nu blir det dags för lite packning och dusch, helg is the grej.

 


Ett Sanebanan


RSS 2.0