Tips?

Jag har fått skrivsug, men vad kan man skriva för något?
Det är svårt att hålla sig till emotionella inlägg när man ska uppdatera regelbundet, som jag ville från början. Därför har jag heller inte uppdaterat på ett tag.
Är det någon som har förslag på vad man kan skriva här? Inga tråkiga inlägg om vad man har gjort under dagen etc. Det är inget som lockar att skriva om.`
Ge mig tips!


Ett önskat blogginlägg

Jag är glad att det finns människor som man verkligen kan lita på, människor som finns där för en och orkar lägga tid på att lyssna. Det är då man blir glad. Det är då man tänker att det faktiskt räcker med ett fåtal väldigt bra vänner, istället för flertalet falska. Det är då man ler för sig själv och tänker att "skit i dem andra, du klarar dig så mycket bättre utan dem". Det är då man får ny kraft. Man tränger bort dem personerna som tidigare var ens bästa vänner, men som inte längre är värda den titlen. Man säger till sig själv att sluta lägga ner sin energi på dem, och istället lägger man sin energi på att hitta och uppskatta dem personerna som är betydligt bättre. Tyvärr finns det inte så många som når upp till "mycket väl godkänd-stämplen", men det gör att dem som har klarat det blir extra speciella.
Vänner kommer och vänner går, men endast de äkta vännerna "mycket väl godkänd-stämplen" får.

RSS 2.0